Το Ινστιτούτο Κομφούκιος στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) ανακοινώνει την προσφορά μαθημάτων Κινέζικης Γλώσσας και Πολιτισμού προς το ευρύ κοινό.
Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για όποιον/α ενδιαφέρεται να μάθει ή να βελτιώσει την επάρκειά του στην κινέζικη γλώσσα και για όσους/ες επιθυμούν να εμβαθύνουν στην κινέζικη κουλτούρα μέσω της συμμετοχής σε μαθήματα Κινέζικης Καλλιγραφίας.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ, στη Λεμεσό, κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2024 – Μαρτίου 2025.
Η περίοδος των εγγραφών είναι από την 1η Νοεμβρίου έως και την 8η Νοεμβρίου 2024, με τα μαθήματα να ξεκινούν τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2024.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα, μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Εγγραφής πατώντας ΕΔΩ (https://tepak.org/3UH5IJj)
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα μαθήματα, τις διαθέσιμες θέσεις, τα δίδακτρα κλπ. έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ και μπορείτε να τις δείτε πατώντας ΕΔΩ (https://tepak.org/4ellNeJ)
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Κομφούκιος:
· Τηλέφωνο: 2500 2496 · Email: [email protected] · Σελίδα στο Facebook: Ινστιτούτο Κομφούκιος στο ΤΕΠΑΚ
Σχετικά με το Ινστιτούτο Κομφούκιος
Το Ινστιτούτο Κομφούκιος ιδρύθηκε ως κοινή πρωτοβουλία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και του Κινεζικού Πανεπιστημίου Hangzhou Dianzi (HDU). Η ίδρυση του Ινστιτούτου Κομφούκιος στο ΤΕΠΑΚ σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Κύπρου και Κίνας και λειτουργεί ως ζωντανός κόμβος για φοιτητές, μελετητές και μέλη της κοινότητας που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν την κατανόησή τους για τον κινέζικο πολιτισμό.
Το Ινστιτούτο Κομφούκιος προσφέρει μια σειρά από μαθήματα γλώσσας, πολιτιστικές δραστηριότητες, ακαδημαϊκές ανταλλαγές και ερευνητικές πρωτοβουλίες. Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων, το Ινστιτούτο στοχεύει στην καλλιέργεια διαπολιτισμικής συνείδησης, την προώθηση της ακαδημαϊκής συνεργασίας και την εμβάθυνση της κατανόησης και της εκτίμησης της κινέζικης γλώσσας, των παραδόσεων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Δελτίο Τύπου ΤΕΠΑΚ